Sinka Gábor

Kreativitását díjak és szakmai elismerések sokasága fémjelzi.

Sinka Gábor

2000-ben kezdtem a Mirai Interactive-nál, mint Flashes munkatárs, majd az Arcus Groupnál dolgoztam multimédia szakértő munkakörben. 2007-óta mint vállalkozó csinálok bannereket, animációkat, játékokat, weboldalakat, videós munkákat – szóval majdnem mindent, ami mozog.

Munkakapcsolatban állok több ügynökséggel (Publicis, Cafe, D’Arcy, Heads stb.) akiknek különféle brandek (OTP, Seat, Audi, Pöttyös, NGC, Fressnapf, Libresse stb.) online feladataiban segítek. Sokáig csak Flash-el foglalkoztam, de amikor 2010 környékén már lehetett látni, hogy ez a technológia nem lesz tartós, elkezdtem beleásni magam a webes programozás rejtelmeibe.

Tavaly volt alkalmam belekóstolni a filmes világba is: a FrontVFX munkatársaknént dolgoztam a Víkend c. játékfilm és az HBO Aranyélet sorozatának VFX utómunkálataiban.

 

Kreatív díj:

2015-ben nyertünk egy Hipnózis Ezüst díjat ( Az EPICA Hivatalos magyar partnere) a Digitális és mobil megoldások kategóriában a Natgeonak a Badschool kreatív vezetőivel közösen készített interaktív bannerrel. Ez a munka itt látható!