Kónya Bosnyák Natália, Stratégiai tervező hallgatónk, Brightly, junior social media manager

Lakatos Balázs, junior art director, Café Communications

1488245_10203210145230595_2944886726471258852_n

 

„Arra a kérdésre, hogy mi leszek, ha nagy leszek, nekem mindig két válaszom volt: autóversenyző vagy reklámszakember. Hát sajnos az előbbiről már lecsúsztam, így jelenleg az utóbbi felé tartok.

A grafika/reklám világával több évvel ezelőtt találkoztam, amikor elkezdtem tanulni, mint tervezőgrafikus. Egyből beszippantott a dolog. Aztán teltek-múltak az évek, lediplomáztam marketingből, de úgy éreztem, valami még hiányzik. A vizuális megvalósítás mellett mindig is érdekelt, hogyan jön létre egy reklámkampány, mi folyik a színfalak mögött.

Így találtam rá a Budapest Adschoolra, annak is az egyedülálló art director képzésére. Az egy év alatt sok új izgalmas dolgot tanultam meg a szakmáról, és sok új kapcsolatra tettem szert. Az órák mindig interaktívan, jó hangulatban teltek el, izgalmas projekteken dolgozhattunk, a szakmában jelenleg is aktív szakemberek segítségével. Nekem mindenképpen nagy előrelépést jelentett, hogy részt vettem ezen a képzésen, melynek köszönhetően ma már mint art director dolgozhatok.”

Badschool Copy Különdíj átadása a 16. ARC-on

A 16. ARC kiállítás egyik pályázati műve a Badschool különdíjasa, amelynek alkotója a legfrappánsabb szöveges ötletért kapta meg a Badschool Copy Különdíjat! Gratulálunk az ötlethez és a kivitelezéshez!

A különdíjat Pásztor Dánielnek plakátjának adtuk, nyereménye egy szabadon választott képzés a Badschool kínálatából!

post_arc_text-1post_arc_3post_arc_2

Volt diákunk az idei Young Lions győztesei között!

Gratulálunk volt diákunknak Budavári Balázsnak, aki a Young Lions válogatón Print kategóriában első helyet ért el, a DDB színeiben, így a nyertes páros tagjaként Cannesban képviselheti a magyar fiatal kreatívokat a rangos versenyen.

Olvasd el a teljes beszámolót a kreativ.hu oldalon! A pályamunkát a cikk alján csatolt fájlként lehet megnézni. Szép volt Balázs!

238939

(forrás: Kreatív Online)

Elkészült a suli új reklámfilmje!

Nézzétek meg a suli új animációs reklámfilmjét, ami magyar – francia – belga kooprodukcióban készült. Az alkotók a barcelonai filmfesztiválon találkoztak, ennek gyümölcse ez a film. Ne felejtsétek , Be better, be bad!

rendező: Gergely Zoltán,
grafika : Németh Gyula,
co-director, animator: Alice Saey – (francia)
sound design: Ruben van Asselt- (belga)

 A reklámfilm itt látható: be better be bad