GY I K

Milyen papírt adunk?

Az iskola Art Director és Szövegíró képzése a 2014. szeptemberig érvényben lévő FAT akkreditáció szerint program akkreditált volt. 2014 után a FAT rendszer megszűnt.  A szövegíró és art director órák erre a kidolgozott tematikára és módszertanra épülnek. Képzéseink nem tartoznak a felnőttoktatási törvény hatálya alá, a piaci igényekhez naprakészen igazodó tréning/ workshop jellegű, szakmai képességfejlesztést adunk.

A képzést sikeresen befejezők Részvételi tanúsítványt kapnak. A beiratkozásnál fontold meg, hogy a képzés akkor a leghasznosabb számodra, ha már van valamilyen szakmai diplomád és jobban elmélyednél a gyakorlatban, ha a napi munkádhoz szeretnél strukturált iparági ismereteket, szakirányú képzésbe jársz vagy meglévő diplomád mellé szeretnéd átképezni magad egy új területre. Nálunk nem papírt, hanem ütős, egyedi referencia munkát, szakmai tippeket és naprakész tudást szerezhetsz.

Elhelyezkedési esélyek az iskola után

A kreatív munkakörben nem a végzettség (azért jó, ha van valamilyen diplomád), hanem a portfolió, vagyis a referenciamunkák számítanak. Egy kezdő esetében, ez nehéz, mert nincsenek kész munkái. Ezt a hiányt pótoljuk mi az oktatás során, vagyis nálunk összerakhatsz egy portfoliót, ami alapján nagyobb eséllyel tudsz elhelyezkedni, mint bármilyen más, hagyományos oktatási intézményben szerzett végzettséggel.

Nézd meg a Portfolio Night leírását, ez egy olyan nemzetközi kezdeményezés, ahol kreatív igazgatók juniorok munkáit megnézik, és új arcokat keresnek. Ezen a rendezvényen, majdnem az összes diákunk részt vett, és azt a visszajelzést kaptuk, hogy egyértelműen látszott, ki járt hozzánk, mert nekik volt reklámos munkájuk, míg a többieknek nem, novellát, újságcikket stb. hoztak, amiből egy kreatív igazgató nem tudja megítélni, mennyire lesz hasznos tagja a csapatnak az adott jelölt (vagy csak nehezebben).

Egyszóval azt tudom mondani, hogy az iskola a szakmában teljesen elfogadott, eddig 50 diákból 10 helyezkedett el, amely arány nemzetközi szinten is jónak mondható.

Részletfizetés

Részletfizetési lehetőség van.
A féléves díjat lehet rendezni egy részletben, 2 részletben, vagy 4 részletben, ( a Digitális tervezőgrafikus képzésben max. 2 részletben). A 4 részletben történő befizetés 2500 Ft/részlet adminisztrációs díjjal jár.

hu_HUHungarian