GY I K

Milyen papírt adunk?

Képzéseinket a Pannon Akadémián keresztül szervezzük, államilag nyilvántartásba vett, bejelentett képzésekként, melyek végén Tanúsítványt adunk. A képzés akkor a leghasznosabb a számodra, ha már van valamilyen diplomád, szakmai gyakorlatod, és szeretnél fejlődni, tippeket kapni a napi munkádhoz, esetleg üzleti, bölcsész vagy művészeti egyetemre jársz.

A Pannon Akadémia nyilvántartási száma B/2020/001637, az engedélyszáma E/2020/000149.

Elhelyezkedési esélyek az iskola után

A kreatív munkakörben nem a végzettség (azért jó, ha van valamilyen diplomád), hanem a portfolió, vagyis a referenciamunkák számítanak. Egy kezdő esetében, ez nehéz, mert nincsenek kész munkái. Ezt a hiányt pótoljuk mi az oktatás során, vagyis nálunk összerakhatsz egy portfoliót, ami alapján nagyobb eséllyel tudsz elhelyezkedni, mint bármilyen más, hagyományos oktatási intézményben szerzett végzettséggel.

Nézd meg a Portfolio Night leírását, ez egy olyan nemzetközi kezdeményezés, ahol kreatív igazgatók juniorok munkáit megnézik, és új arcokat keresnek. Ezen a rendezvényen, majdnem az összes diákunk részt vett, és azt a visszajelzést kaptuk, hogy egyértelműen látszott, ki járt hozzánk, mert nekik volt reklámos munkájuk, míg a többieknek nem, novellát, újságcikket stb. hoztak, amiből egy kreatív igazgató nem tudja megítélni, mennyire lesz hasznos tagja a csapatnak az adott jelölt (vagy csak nehezebben).

Részletfizetés

Részletfizetési lehetőség van.

hu_HUHungarian

Iratkozz fel hírlevelünkre!