Diákjaink

photocollage 5

„The course gives not only a basic and clear understanding of advertisement industry and skill of creativity, but also involves participants for learning and practicing in an inspiring way. Russell explains everything in stories, which is easy to grab and with sense of immersion. To whom, he/she want to start an advertising career and creative work in agencies, is definitely recommend! ”

Feng Quian
„A tematikusan felépített kurzus alatt hasznos visszajelzéseket és valós segítséget kaptunk abban, hogy egy kampány mitől működik, és min bukhat el. Az oktatók ügyesen terelgettek minket afelé, hogy a bennünk lévő kreativitást – még ha néha lehetetlennek is tűnt – a lehető legjobban kiaknázzuk. Életre szóló kapcsolatok alakultak ki, melyek nemcsak szakmailag, hanem emberileg is meghatározóak. 
 
The thematically structured course gave us useful feedback and real help on what makes a campaign work and what can make it fail. The teachers skilfully guided us to make the most of our creativity, even if it sometimes seemed impossible. Lifelong relationships were formed that are valuable not only professionally but personally as well. „
Zsigmond Lilian
Zsigmond lilian 1
krisz 300x300 1

„Remek volt inspiráló környezetben, egy remek közösséggel, olyan emberektől tanulni, akik a szakmában évek óta benne vannak és mindig tudnak valami újat mondani nekünk saját tapasztalataikból merítve.”

SZÉKELY KRISZTIÁN – ART DIRECTOR, KRAFTWORK

„Az egy év alatt sok új izgalmas dolgot tanultam meg a szakmáról, és sok új kapcsolatra tettem szert. Az órák mindig interaktívan, jó hangulatban teltek el, izgalmas projekteken dolgozhattunk, a szakmában jelenleg is aktív szakemberek segítségével. Nekem mindenképpen nagy előrelépést jelentett, hogy részt vettem ezen a képzésen, melynek köszönhetően ma már mint art director dolgozhatok.”

LAKATOS BALÁZS, ART DIRECTOR, CLUSO
1488245 10203210145230595 2944886726471258852 n 300x300 1
Screen Shot 2016 10 17 at 11.51.27 PM 300x298 1

„Bekerültem a kommunikáció és a reklám világába, ezért szükségem volt egy olyan képzésre, ami segít belátni ezt a viszonylag nagy teret, és praktikus tudást ad. A Badschool stratégiai tervező képzése pont ebben segített, ráadásul közvetett módon egy remek új ügynökségi munkát is hozott az életembe, amiért külön hálás vagyok.”

Natália azóta már tanít is a Badschool social media manager kurzusán.

KÓNYA BOSNYÁK NATÁLIA, SENIOR SOCIAL MEDIA MANAGER, ACG

„Bátran állíthatom, hogy nem csak én, de több csoporttársam is azokkal a munkákkal tudott végül elhelyezkedni, amiket az Adschool-ban készített. Én a Leo Burnett – Publicis, majd a Possible – Okego reklámügynökségeken dolgoztam szövegíró gyakornokként. Nagy segítség volt, hogy nem kellett nulláról megtanulni a reklámozásban repkedő kifejezéseket, és mivel az ügynökség működését jól modellezte a suli, hamar be tudtam kapcsolódni a munkába.”

RAJ DÁNIEL SZÖVEGÍRÓ HALLGATÓNK
12736007 10154011138179255 37355422 n 273x300 1
CSC 0019 199x300 1

„Hogy miért választottam a Badschoolt? Elsődlegesen a honlap korrekt infói adták meg a kezdő lökést, hogy jelentkezzek. Színes, életközeli adatok… És nem csalódtam. Az ügyintézés, az órák tematikája és gyakorlatközpontúsága napi szinten használható tudás adott olyan alapot, amire évek alatt tehettem volna csak szert. És a hangulat…? Frenetikus volt. Nagyon jó csapattal, szuper jófej előadókkal dolgozhattam együtt, akiktől szakmailag és emberileg is sokat kaptam. Nagyon köszönöm, még szeretnék visszatérni!”

CSEPELYI KRISZTINA, SOCIAL MÉDIA MANAGER HALLGATÓ
hu_HUHungarian

Iratkozz fel hírlevelünkre!