Rólunk

Hozz ki többet magadból!

A Badschool diákjai kiemelkedő sikerekkel szerepelnek a hazai kreatív versenyeken, és rendszeresen indulnak olyan nemzetközi megmérettetéseken is, mint a D&AD New Blood.  Minden évben több  diákunk is el tud helyezkedni az iskolában szerzett portfóliója alapján hálózati vagy nagy magyar ügynökségeknél.

Az iskola szakmai vezetője Russel Skidmore kreatívigazgató, aki Londonban, Amszterdamban és Párizsban dolgozott art direktorként és kreatívigazgatóként, számos nemzetközi branden, regionális koordinációban, 22 éves márkaépítési tapasztalata van. CIM (magas szintű angol marketing oktatási rendszer) akkreditált oktató.

Az iskola alapítója Füleki Bettina kreatív igazgató, reklámszövegíró, pszichológus, 18 éves szakmai tapasztalattal nemzetközi és magyar márkákon. Munkáit itt tudod megnézniItt pedig egy 2015-ös interjút olvashatsz vele az iskola létrehozásáról.

improvement deevlopment enhance refine growth moti 2022 12 16 01 01 19 utc 1
boss working typing on laptop computer searching 2022 01 21 19 24 19 utc 1

Gyakorlati tudás

Az egész iskola lényege, hogy az oktatások és a versenyekre való felkészülés alatt a diákok gyakorlati tapasztalatot szereznek a reklámügynökségi munkáról. Az órák alatt megadott szempontok alapján kampányokat készítünk csapatmunka keretében, már az első óráktól kezdve ismert márkák hirdetéseit elemezzük és saját ötleteket fejlesztünk hozzá.

A gyakorlati tudást szakmai közegben, laza hangulat keretében sajátíthatod el, ahol többé nem vagy egyedül, végre lelkes társak várják, hogy veled alkothassanak. Az iskola alatt elkészített munkákból az év végén mindenki saját portfoliót készít, ami nagy segítséget nyújt az ügynökségekhez való bejutáshoz.

Várunk szeretettel az óráinkon!

hu_HUHungarian

Iratkozz fel hírlevelünkre!