Storytelling a social médiában

Történetek, amin vagy sírunk vagy nevetünk

A jó történethez kell dramaturgia, eltalált hangvétel, arányérzék, alapötlet, karakterek, hiteles érzelmek. Nem könnyű feladat, de hálás, egy jó narratívában mindennek helye van és minden részlet a helyére kerül. Jó írni, jó olvasni, magával ragad. A social media manager olyan szakember, aki képes egy márka értékeit közérthetően elmesélni. Az elmúlt 17 év során több, mint 200 kreatív és social média manager kollégát tanítottunk. Sokan visszajárnak oktatni, vizsgáztatni. Új és régi diákjaink az ügynökségi életben is segítik, támogatják egymást.
Ár
120 000 Ft+ÁFA
Létszám
25
Időtartam
3 nap, 3X8 tanóra

Diákjaink mondták rólunk

„A tematikusan felépített kurzus alatt hasznos visszajelzéseket és valós segítséget kaptunk abban, hogy egy kampány mitől működik, és min bukhat el. Az oktatók ügyesen terelgettek minket afelé, hogy a bennünk lévő kreativitást – még ha néha lehetetlennek is tűnt – a lehető legjobban kiaknázzuk. Életre szóló kapcsolatok alakultak ki, melyek nemcsak szakmailag, hanem emberileg is meghatározóak. „

ZSIGMOND LILIAN – ART DIRECTOR

„Remek volt inspiráló környezetben, egy remek közösséggel, olyan emberektől tanulni, akik a szakmában évek óta benne vannak és mindig tudnak valami újat mondani nekünk saját tapasztalataikból merítve.”

SZÉKELY KRISZTIÁN – ART DIRECTOR

„Az egy év alatt sok új izgalmas dolgot tanultam meg a szakmáról, és sok új kapcsolatra tettem szert. Az órák mindig interaktívan, jó hangulatban teltek el, izgalmas projekteken dolgozhattunk, a szakmában jelenleg is aktív szakemberek segítségével. Nekem mindenképpen nagy előrelépést jelentett, hogy részt vettem ezen a képzésen, melynek köszönhetően ma már mint art director dolgozhatok.”

LAKATOS BALÁZS, ART DIRECTOR

„Bekerültem a kommunikáció és a reklám világába, ezért szükségem volt egy olyan képzésre, ami segít belátni ezt a viszonylag nagy teret, és praktikus tudást ad. A Badschool stratégiai tervező képzése pont ebben segített, ráadásul közvetett módon egy remek új ügynökségi munkát is hozott az életembe, amiért külön hálás vagyok.”

Natália azóta már tanít is a Badschool social media manager kurzusán.

KÓNYA BOSNYÁK NATÁLIA, SENIOR SOCIAL MEDIA MANAGER, ACG

„Bátran állíthatom, hogy nem csak én, de több csoporttársam is azokkal a munkákkal tudott végül elhelyezkedni, amiket az Adschool-ban készített. Én a Leo Burnett – Publicis, majd a Possible – Okego reklámügynökségeken dolgoztam szövegíró gyakornokként. Nagy segítség volt, hogy nem kellett nulláról megtanulni a reklámozásban repkedő kifejezéseket, és mivel az ügynökség működését jól modellezte a suli, hamar be tudtam kapcsolódni a munkába.”

RAJ DÁNIEL SZÖVEGÍRÓ HALLGATÓNK

„Hogy miért választottam a Badschoolt? Elsődlegesen a honlap korrekt infói adták meg a kezdő lökést, hogy jelentkezzek. Színes, életközeli adatok… És nem csalódtam. Az ügyintézés, az órák tematikája és gyakorlatközpontúsága napi szinten használható tudás adott olyan alapot, amire évek alatt tehettem volna csak szert. És a hangulat…? Frenetikus volt. Nagyon jó csapattal, szuper jófej előadókkal dolgozhattam együtt, akiktől szakmailag és emberileg is sokat kaptam. Nagyon köszönöm, még szeretnék visszatérni!”

CSEPELYI KRISZTINA, SOCIAL MÉDIA MANAGER HALLGATÓ

„A minap találkozott a régi énem, aki a vizsga előtt volt, és a mostani, a képzés utáni. Nézték a tanúsítványt, és azon tanakodtak, hogy milyen fejlődés ment végbe, és mi lesz ezután.

Hosszú és izgalmas út volt elvégezni. Az elmúlt évek után ebben az iskolában tanultam a számomra leghasznosabbakat, és megértettem, hogy mostanáig a technikai tudást csiszoltam, hogy szép képeket alkothassak, majd most esélyt kaptam, hogy kreatív ötletekkel és jelentéstartalommal is felruházzam az alkotásokat. Ez eddig hiányzott.”

Taster Péter, ART DIRECTOR

„The course gives not only a basic and clear understanding of advertisement industry and skill of creativity, but also involves participants for learning and practicing in an inspiring way. Russell explains everything in stories, which is easy to grab and with sense of immersion. To whom, he/she want to start an advertising career and creative work in agencies, is definitely recommend! ”

FENG QUIAN

Diákok munkái

Válogatás a copywriter - art director párok órai munkáiból, ügyfél briefre és kreatív versenyre készült anyagaiból.

Diákok díjai

Iskolánk diákjai 2010 óta rengeteg kreatív versenyen értek el előkelő helyezéseket.

Absolut Vodka díjátadó életképek

Díjazott diákjaink:

2016. A Cannes Young Lions előválogatón Budavári Balázs Print kategóriában első helyet ért el, így a cannesi versenyen képviselte Magyarországot.

2015. A Cannes Young Lions előválogatón Young Marketer kategóriában hallgatónk Andresin Zsanett második helyezést ért el a Budapest Innovation briefre készített munkájával.

2014. 14. ARC közérzeti kiállítás
Szinovszki Léna és Szamosi László – Borz Díj, a legkedélyborzolóbb alkotás

2014. Portfolio Nights
Szinovszki Léna – 2. helyezett

2013. Portfolio Nights
Bacskai István – shortlist 2. helyezett

2012. Aranypenge EPA MEDIA OUTDOOR AWARDS
Czifra Anett – Hangyafarm pályamunka 3. helyezett

2012. Nemes Juli díj
2. helyezett – Kazinczy Eszter

2011. Absolut Vodka – Absolut Mode Design pályázat
1. helyezett – Kis Anikó, Krajcsi Norbert
2. helyezett – Fürst Ádám, Sebes Miklós
3. helyezett – Kálazi István

2011. Merck-Kreatív Diákreklám Verseny
Film Kategória
1. helyezett – Kovács Zoltán, Tóth János Csaba
Print Kategória
2. helyezett – Krausz Andrea

2011. Zöld Ifjú Penge
Szakmai Zsűri – 1. helyezett – Kazinczy Eszter

2010. Young Cannes Lion Hungary
1. helyezett – Kazinczy Eszter

Ismerd meg iskolánk tanárait

Kreatívigazgató, 22 éves nemzetközi márkaépítési tapasztalattal, CIM akkreditált oktató

Kreatívigazgató, pszichológus, mentor.

Elemzés és optimalizálás a jelszava.

Nemzetközi márkák kreatív közösségi média szakértője

Senior social media manager. Régi diákunk, ma már nálunk tanít.

Big data - smart data specialista

Digitális és social média menedzser óriási ügyfelekkel a háta mögött.

Senior reklámszövegíró: a koncepciótól a betűvetésig

Storytelling nagymester, aki nemzetközi terepen is kipróbálta magát.

A performance marketing avatott szakembere, a GamerPro Ltd. marketing igazgatója.

Jelentkezés

Az alábbi űrlapot kitöltve tudod leadni a jelentkezésed az aktuális képzésünkre.

hu_HUHungarian

Iratkozz fel hírlevelünkre!