Be better, be BAD

A kreatív problémamegoldás művészetét oktatjuk.

Kreatív kollégákat képzünk, a nemzetközi reklámügynökségek munkamódszereivel.

Megtanítunk görcsmentesen kísérletezni, látszólag végtelen ötlettel előállni, vízióid meggyőzően tolmácsolni. Mindezt úgy, ahogy azt a legnagyobb nemzetközi reklámügynökségekben is elvárják. 

pannon

Gyere, alkoss velünk!

Jelentkezz kreatívipari képzéseinkre!

Tudják, mégis tanítják

Hús-vér oktatók, akiket végre nem a monitorod pirinyó szegletén láthatsz csak. Aktív reklámszakemberek, akik unják már a közhelyeket és szívesebben látnak formabontó hirdetéseket két megálló vagy poszt között. Ezért munkájuk mellett is találnak időt arra, hogy kreatívokat képezhessenek.

Füleki Bettina 🇭🇺

egyeni

Creative Director / Copywriter

Az iskola alapítója, kreatívigazgató, reklámszövegíró, pszichológus, 20 éves szakmai tapasztalattal. Olyan hazai és nemzetközi márkák kommunikációján koptatta a tollát, mint a Telekom, Vodafone, a Tesco vagy a Nestlé Chokito édessége. (“Ronda és finom” vagy “Csókolom, nagyon finom volt a kókuszgolyó”. Emlékszel?) A képzés során az ő feladata lesz, hogy az ötletek szöveges továbbgondolásán keresztül átadja a kreatív stratégia és koncepcióalkotás hogyan és mikéntjét.

Russel Skidmore 🇬🇧
russel

Creative Director / Art Director

Az iskola szakmai vezetője, aki 22 éves márkaépítési tapasztalattal a háta mögött Londonban, Amszterdamban és Párizsban dolgozott mint Art Director, és kreatívigazgató. Olyan nemzetközi ügynökségek is foglalkoztatták, mint a Walter Thompson, a Leo Burnett, a Lintas vagy akár a DDB. Ezen ügynökségeknek számos díjat is nyert a különböző versenyeken (D&AD, Cannes, British Television Awards, Clio), de az ő kreatív koncepciójából rendezett reklámfilmet már Ridley Scott is. 

És még sokan mások

Az alapítók mellett a piacról felkért szakértők és korábbi Badschool diákok is oktatnak. Ők nem csak hogy sikerrel el tudtak helyezkedni, de olyan látványosan gyorsan elérték a senior (sok esetben a kreatívigazgatói) szintet, hogy visszajárnak megtanítani ennek a titkát.

learning together 1

E-learning helyett » Személyes jelenlét

A klasszikus reklámszakmát nem lehet otthonról, pizsamában űzni. Az inspiráció nem csenget fel hozzád, neked kell meglelni, közösen ötletelni, szelektálni, létrehozni.

portfolio 1

Kulcs az ügynökségi karrierhez

A képzés alatt készített munkákból a végén egy komplex portfóliót állítotok össze. Bárhol tervezel dolgozni, ezt minden ügynökségi vezető kérni fogja. Érdemes ezért úgy elkészíteni, hogy kellően meggyőző legyen a számukra.

international

“Same in English”

Képzéseink nagyobb része angolul zajlik, hogy a nálunk szerzett tudással akár külföldön is sikerrel megvethesd a lábad. A nagyobb hálózati ügynökségek is örömmel fogadnak.

Physics

Az elméleten is túl, ahol a gyakorlat az úr

Ahelyett, hogy elmondanánk hogyan csináld, együtt megcsináljuk. Tudjuk milyen kihívásokkal találkozhatsz a reklámszakmában. Pontosan ezekre készítünk fel.

people talking 2

Ketten, akárcsak élesben

A nemzetközi ügynökségek működési modelljét vettük alapul, ezért a résztvevők végig Copywriter és Art Director párokat alkotnak. Akárcsak majd élesben. Így tapasztalhatják meg előre, milyen is lesz az ügynökségi munka élesben.

learning together 2

Nincsenek beadandó tesztek

A hangsúly az együttműködésen van: közös projektek, ötletelések, kivitelezések. A reklámiparban lejárt a magányos farkasok ideje. Együtt kell létrehozni azt, amire a kreatívigazgató mellett a megrendelő is nyomban ráharap. 

people talking 1

Visszajelzés, ami állásajánlatot is jelenthet

Objektív visszajelzést szeretnénk adni, ezért volt diákjainkat kérjük fel a referenciamunkák értékelésére. A legjobb alkotópárosokat gyakorta állásajánlattal is megkínálják.

people talking 3

Badschool Kreatív Klub

Bármennyire is ijesztő lehet elsőre ez a világ, egy reklámos sem létezhet légüres térben. Nem kell a nulláról kezdened a networkinget, megmaradunk és támogatunk az elhelyezkedésed követően is.

Communication

Ügynökségek felett álló

Bár több ügynökséggel is kapcsolatban állunk, olyan képzést nyújtunk, hogy portfólióddal a hónod alatt szabadon válogathass a szimpatikus ügynökségek közül.

Diploma

Út a díjesőig

A Badschool diákjai kiemelkedő sikerrel szerepelnek a hazai kreatív versenyeken, és rendszeresen indulnak nemzetközi megmérettetéseken is. Ide kattintva megnézheted a diákjaink által elnyert díjakat.

Hamarosan induló, kiscsoportos képzéseink:

év tapasztalat
0
tanítvány
0 +
kreatív díj
0 +
elhelyezkedik
0 %

Diákjaink mondták rólunk

kupak
penge
cow
farmer
diajk vodka
plANTIVITY

Diákok
kreatív díjai

Students
munkái

01 Legy te is meno c
diakok munkai 4
diakok mukai 1
diakok munkai 5
diakok munkai 3
kombajn

Megfelelünk az állami elvárásoknak

Képzéseinket a Pannon Akadémián keresztül szervezzük. Mind a Copywriter, az Art Director és a Social Media Manager képzésünk állami nyilvántartásba bejelentett képzések, melyek végén a törvényi kötelezettség szerint Tanúsítványt adunk.

Ahogy a reklámszakma, úgy képzéseink sem valók mindenkinek.

17 éve képzünk kreatívokat, ez alapján pedig azt látjuk, hogy azok karrierjén tudunk a legnagyobbat lendíteni:

  • Akik már elvégeztek egy egyetemi vagy valamilyen gazdasági, kommunikációs, akár OKJ képzést, netán pont egy ilyen képzés közben eszméltek rá, hogy őket a kreatívipar vonzza igazán.
  • Akik juniorként már egy adott reklámügynökségnél dolgoznak, de keresik azt a gyorsítósávot, aminek köszönhetően búcsút inthetnek ennek a szintnek.
  • Akik nem csak hogy egyedül felelősek egy márka teljes social media kommunikációjáért, de a stratégiával párhuzamosan az újdonságok beépítésére, a felmerülő problémák és a beérkező üzenetek kezelésére is figyelniük kell.
  • Akik szintén a Badschool kötelékében végzett vezetőjük, kreatívigazgatójuk jótékony javaslatára érkeznek hozzánk. Bizony, egész gyakori! 🙂

Célba vetted a reklámszakmát? Segítünk, hogy el is érd!

Do you have a question?

Bármi kérdés felmerülne benned, keress fel minket az alábbi űrlap segítségével!

en_GBEnglish

Iratkozz fel hírlevelünkre!